AQUI US PRESENTO UNA SERIE DE PLATS ELABORATS TOTALMENT PER MI.
SI TENIU PREDILECCIÓ PER ALGÚN D'ELLS I M'HO FEU SABER, US PUBLICARÉ LA RECEPTE, EN EL COMENTARI DE LA FOTO.GRACIES.
Hola carme, la base d'el pastís de pinya es la mateixa d'aquest de poma. Gracies i bones festes. petons........... INGREDIENTS PER A 6 PERSONES: • 150 gr. de sucre • 150 gr. de farina • 3 ous • 100 gr. de mantega • 1.300 gr. de pomes reineta o Golden • 1 c/c de llevat en pols PREPARACIÓ: Escalfarem el forn a 180º. Batrem en un bol, els ous i el sucre fins aconseguir una crema espumosa, afegirem la mantega estovada a temperatura ambient i continuarem batent. Barrejarem la farina i el llevat i l’incorporarem a la crema, barrejarem be els ingredients i reservarem. Pelarem les pomes i en reservarem dues,les altres les tallarem a dauets petits i les afegirem a la preparació anterior i remenarem. Untarem amb mantega un motllo baix per tarta d’emmotllable i escamparem el preparat mirant de que quedi ben llis. Tallarem la resta de pomes en lamines primes i els repartirem en forma de cercles per tota la superfície d’el pastis. Empolsarem amb sucre i ho introduirem al forn uns 45 minuts aproximadament. Mentrestant prepararem l’almívar: en un cassó i posarem el sucre, la melmelada, el suc de llimona i 5 cullerades d’aigua, el posarem al foc, deixarem que especegi i envernissarem el pastis quan sigui tebi. Servirem fred. Nota: la podem acompanyar amb una bola de gelat de poma o vainilla.
Hola Montse, soc la Carme del bloc, digam com fer aquest pastís a veure si em surt tan ben plantat com el teu!! Bones festes!!!
ResponEliminaHola carme, la base d'el pastís de pinya es la mateixa d'aquest de poma. Gracies i bones festes. petons...........
ResponEliminaINGREDIENTS PER A 6 PERSONES:
• 150 gr. de sucre
• 150 gr. de farina
• 3 ous
• 100 gr. de mantega
• 1.300 gr. de pomes reineta o Golden
• 1 c/c de llevat en pols
PREPARACIÓ:
Escalfarem el forn a 180º. Batrem en un bol, els ous i el sucre fins aconseguir una crema espumosa, afegirem la mantega estovada a temperatura ambient i continuarem batent. Barrejarem la farina i el llevat i l’incorporarem a la crema, barrejarem be els ingredients i reservarem.
Pelarem les pomes i en reservarem dues,les altres les tallarem a dauets petits i les afegirem a la preparació anterior i remenarem.
Untarem amb mantega un motllo baix per tarta d’emmotllable i escamparem el preparat mirant de que quedi ben llis. Tallarem la resta de pomes en lamines primes i els repartirem en forma de cercles per tota la superfície d’el pastis. Empolsarem amb sucre i ho introduirem al forn uns 45 minuts aproximadament.
Mentrestant prepararem l’almívar: en un cassó i posarem el sucre, la melmelada, el suc de llimona i 5 cullerades d’aigua, el posarem al foc, deixarem que especegi i envernissarem el pastis quan sigui tebi. Servirem fred.
Nota: la podem acompanyar amb una bola de gelat de poma o vainilla.
Gràcies Montse! ets una cuinera de primera!! Bon Any Bou!
ResponElimina