AQUI US PRESENTO UNA SERIE DE PLATS ELABORATS TOTALMENT PER MI.
SI TENIU PREDILECCIÓ PER ALGÚN D'ELLS I M'HO FEU SABER, US PUBLICARÉ LA RECEPTE, EN EL COMENTARI DE LA FOTO.GRACIES.
Jo amb quedo amb aquesta! Però quina preciositat de plat! A més a més les fotos dels plats estan molt ben aconseguides! Felicitats Montse, per les fotos i per ser tant bona cuniera!
AMANIDA DE FOIE I MADUIXETES DE BOSC INGREDIENTS PER A 4 PERSONES: • 200 gr. de mi-cuit de foie gras • Herbes del canonge • 1 poma granny Smith • 200 gr. de maduixetes de bosc • Pètals de rosa tendres VINAGRETA: barregem tots els ingredients i deixem reposar. • 150 cc d’oli d’oliva • 50 gr. de nous picades • 2 c/s • de suc de taronja • 2 c/s de salsa de soja • 2c/s de cibulet tallat petit • 1 c/s de sucre REDUCCIÓ DE VINAGRE DE MÒDENA: fer un caramel,desglaçar amb el vinagre,salpebrar, reduir poc a poc, un cop acabada la reducció afegir l’oli. • 100cc de vinagre de Mòdena • 1 c/s de sucre • Sal i pebre • Oli d’oliva MUNTATGE D’EL PLAT: Col•locarem un aro al centre d’el plat, l’omplirem amb les herbes del canonge, la vinagreta, la poma tallada molt petita, i al damunt els encenalls de foie. Escamparem les maduixetes i els pètals de rosa i acabarem amb unes pinzellades de reducció de Mòdena i sal Maldo.
Jo amb quedo amb aquesta! Però quina preciositat de plat! A més a més les fotos dels plats estan molt ben aconseguides!
ResponEliminaFelicitats Montse, per les fotos i per ser tant bona cuniera!
Gracies Anna, es molt senzilla, si vols te la publico aquí al comentari.
ResponEliminaAMANIDA DE FOIE I MADUIXETES DE BOSC
ResponEliminaINGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
• 200 gr. de mi-cuit de foie gras
• Herbes del canonge
• 1 poma granny Smith
• 200 gr. de maduixetes de bosc
• Pètals de rosa tendres
VINAGRETA: barregem tots els ingredients i deixem reposar.
• 150 cc d’oli d’oliva
• 50 gr. de nous picades
• 2 c/s • de suc de taronja
• 2 c/s de salsa de soja
• 2c/s de cibulet tallat petit
• 1 c/s de sucre
REDUCCIÓ DE VINAGRE DE MÒDENA: fer un caramel,desglaçar amb el vinagre,salpebrar, reduir poc a poc, un cop acabada la reducció afegir l’oli.
• 100cc de vinagre de Mòdena
• 1 c/s de sucre
• Sal i pebre
• Oli d’oliva
MUNTATGE D’EL PLAT:
Col•locarem un aro al centre d’el plat, l’omplirem amb les herbes del canonge, la vinagreta, la poma tallada molt petita, i al damunt els encenalls de foie.
Escamparem les maduixetes i els pètals de rosa i acabarem amb unes pinzellades de reducció de Mòdena i sal Maldo.