AQUI US PRESENTO UNA SERIE DE PLATS ELABORATS TOTALMENT PER MI.
SI TENIU PREDILECCIÓ PER ALGÚN D'ELLS I M'HO FEU SABER, US PUBLICARÉ LA RECEPTE, EN EL COMENTARI DE LA FOTO.GRACIES.
• 2 tomàquets d’amanir • 1 enciam llarg mitja • 3 ous durs • 2oo gr. de tonyina • 1 alvocat, 5 filets d’anxova • Suc de llimona, olives negres sense pinyol
• Oli d’oliva ,sal i pebre • 1 pot de maionesa • 1 cullerada sopera plena de formatge Rocafort • Nous • 1 paquet de canalons precuits
PREPARACIÓ: Posarem les plaques de canaló a remullar amb aigua freda, uns 30 minuts. Per el farcit: Escaldarem els tomàquets, pelarem i tallarem a dauets petits. Bullirem els ous 10 minuts i picarem la clara i el rovell per separat. Tallarem l’enciam a juliana molt fina i trossejarem la tonyina. Picarem l’alvocat i regarem amb la llimona, afegirem les anxoves tallades petites. Ajuntarem tots els ingredients menys els rovells i amanirem amb sal, pebre i oli. Olivada : Triturarem amb el tur mix les olives negres i l’oli. Salsa: Farem una maionesa, afegirem el formatge i triturarem , posarem les nous a trossets, aclarirem amb aigua fins aconseguir una textura lleugera. Escamparem els canalons i els pintarem amb olivada i els farcirem amb la preparació, els posarem en una safata, tirarem la salsa per sobre i decorarem amb el rovell d’ou i una pinzellada d’olivada per contrastar
Hola montse com estas?1
ResponEliminaAquets plats tenen molt bona pinta
Em pots passar aquesta recepta dels canelons?
Sóc la Lluisa de la Resi :)
INGREDIENTS PER 20 CANALONS:
ResponElimina• 2 tomàquets d’amanir
• 1 enciam llarg mitja
• 3 ous durs
• 2oo gr. de tonyina
• 1 alvocat, 5 filets d’anxova
• Suc de llimona, olives negres sense pinyol
• Oli d’oliva ,sal i pebre
• 1 pot de maionesa
• 1 cullerada sopera plena de formatge Rocafort
• Nous
• 1 paquet de canalons precuits
PREPARACIÓ:
Posarem les plaques de canaló a remullar amb aigua freda, uns 30 minuts.
Per el farcit:
Escaldarem els tomàquets, pelarem i tallarem a dauets petits.
Bullirem els ous 10 minuts i picarem la clara i el rovell per separat.
Tallarem l’enciam a juliana molt fina i trossejarem la tonyina.
Picarem l’alvocat i regarem amb la llimona, afegirem les anxoves tallades petites.
Ajuntarem tots els ingredients menys els rovells i amanirem amb sal, pebre i oli.
Olivada :
Triturarem amb el tur mix les olives negres i l’oli.
Salsa:
Farem una maionesa, afegirem el formatge i triturarem , posarem les nous a trossets, aclarirem amb aigua fins aconseguir una textura lleugera.
Escamparem els canalons i els pintarem amb olivada i els farcirem amb la preparació, els posarem en una safata, tirarem la salsa per sobre i decorarem amb el rovell d’ou i una pinzellada d’olivada per contrastar
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina