tag:blogger.com,1999:blog-5293616194626911768.post6179000375883313638..comments2022-04-01T08:56:41.211-07:00Comments on La Montse i els seus plats: Amanida amb foie, poma i maduixesMontse Coromina Solerhttp://www.blogger.com/profile/18427949585857470071noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5293616194626911768.post-35276805007447254852010-11-10T10:57:56.995-08:002010-11-10T10:57:56.995-08:00AMANIDA DE FOIE I MADUIXETES DE BOSC
INGREDIENTS P...AMANIDA DE FOIE I MADUIXETES DE BOSC<br />INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:<br />• 200 gr. de mi-cuit de foie gras<br />• Herbes del canonge<br />• 1 poma granny Smith<br />• 200 gr. de maduixetes de bosc<br />• Pètals de rosa tendres<br />VINAGRETA: barregem tots els ingredients i deixem reposar.<br />• 150 cc d’oli d’oliva<br />• 50 gr. de nous picades<br />• 2 c/s • de suc de taronja<br />• 2 c/s de salsa de soja<br />• 2c/s de cibulet tallat petit<br />• 1 c/s de sucre<br />REDUCCIÓ DE VINAGRE DE MÒDENA: fer un caramel,desglaçar amb el vinagre,salpebrar, reduir poc a poc, un cop acabada la reducció afegir l’oli.<br />• 100cc de vinagre de Mòdena<br />• 1 c/s de sucre<br />• Sal i pebre<br />• Oli d’oliva<br />MUNTATGE D’EL PLAT:<br />Col•locarem un aro al centre d’el plat, l’omplirem amb les herbes del canonge, la vinagreta, la poma tallada molt petita, i al damunt els encenalls de foie.<br />Escamparem les maduixetes i els pètals de rosa i acabarem amb unes pinzellades de reducció de Mòdena i sal Maldo.Montse Coromina Solerhttps://www.blogger.com/profile/18427949585857470071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5293616194626911768.post-615713793204018652010-11-10T09:56:03.400-08:002010-11-10T09:56:03.400-08:00Gracies Anna, es molt senzilla, si vols te la publ...Gracies Anna, es molt senzilla, si vols te la publico aquí al comentari.Montse Coromina Solerhttps://www.blogger.com/profile/18427949585857470071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5293616194626911768.post-72659188657026224412010-11-09T13:13:22.726-08:002010-11-09T13:13:22.726-08:00Jo amb quedo amb aquesta! Però quina preciositat d...Jo amb quedo amb aquesta! Però quina preciositat de plat! A més a més les fotos dels plats estan molt ben aconseguides!<br />Felicitats Montse, per les fotos i per ser tant bona cuniera!Anna Prathttps://www.blogger.com/profile/07480504279254186865noreply@blogger.com