AQUI US PRESENTO UNA SERIE DE PLATS ELABORATS TOTALMENT PER MI.
SI TENIU PREDILECCIÓ PER ALGÚN D'ELLS I M'HO FEU SABER, US PUBLICARÉ LA RECEPTE, EN EL COMENTARI DE LA FOTO.GRACIES.
dimarts, 7 de setembre del 2010
Mil fulls de patata, peus de porc i botifarra negre,gratinat amb muselin-na d'alls tendres. Bonisimmmmmmm.
MIL FULLS DE PATATES AMB PEU DE PORC I BOTIFARRA NEGRA, GRATINAT AMB MUSELINA D’ALLS TENDRES INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
• 1 kl de patates d’el bufet • 2 peus de porc cuits • 1 botifarra negra • 1 ceba mitjana • 1 pebrot vermell escalivat • Oli d’oliva, sal i pebre Salsa d’alls tendres • 4 alls tendres • 100 cl de nata liquida • Oli de gira-sol • Sal
PREPARACIÓ: Pelarem i tallarem les patates amb la mandolina molt fines i les amanirem amb all picat, sal, pebre i oli i les deixarem reposar. Les fregirem amb oli abundant en una paella i a mig fer les traure’m i escorrerem l’ oli i reservarem. Mentrestant escalfarem els peus per tal de poder esmicolar-los, trinxarem la botifarra negra i el pebrot tallat petit i ho reservarem. En una paella sofregirem la ceba, picada molt petita i quan sigui roseta i afegirem el peu, la botifarra negra i el pebrot, ho deixarem fer uns minuts i rectificarem de sal si cal i ho reservarem. Posarem oli de gira-sol en una paella i afegirem els alls tendres pelats i tallats regularment, els deixarem coure poc a poc, no poden quedar rossos, els salarem, escorrerem una mica d’oli i amb la resta i la nata liquida i els alls farem una muselina triturant amb el turmix i ho colarem. Ha de quedar una salsa espesseta. MUNTATGE D’EL PLAT: Untarem 4 aros grossets amb una mica de mantega, i posarem una capa de patates, una de preparat de peus i botifarra, un altre capa de patates, un altre de preparat i acabarem amb una de patata, hi escamparem la muselina d’alls tendres i ho entrarem al forn prees calfat a 180º fins que sigui ben ros. Servirem molt calent.
Pots donar-me la recepta si us plau?
ResponEliminaMIL FULLS DE PATATES AMB PEU DE PORC I BOTIFARRA NEGRA, GRATINAT AMB MUSELINA D’ALLS TENDRES
ResponEliminaINGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
• 1 kl de patates d’el bufet
• 2 peus de porc cuits
• 1 botifarra negra
• 1 ceba mitjana
• 1 pebrot vermell escalivat
• Oli d’oliva, sal i pebre
Salsa d’alls tendres
• 4 alls tendres
• 100 cl de nata liquida
• Oli de gira-sol
• Sal
PREPARACIÓ:
Pelarem i tallarem les patates amb la mandolina molt fines i les amanirem amb all picat, sal, pebre i oli i les deixarem reposar. Les fregirem amb oli abundant en una paella i a mig fer les traure’m i escorrerem l’ oli i reservarem.
Mentrestant escalfarem els peus per tal de poder esmicolar-los, trinxarem la botifarra negra i el pebrot tallat petit i ho reservarem.
En una paella sofregirem la ceba, picada molt petita i quan sigui roseta i afegirem el peu, la botifarra negra i el pebrot, ho deixarem fer uns minuts i rectificarem de sal si cal i ho reservarem.
Posarem oli de gira-sol en una paella i afegirem els alls tendres pelats i tallats regularment, els deixarem coure poc a poc, no poden quedar rossos, els salarem, escorrerem una mica d’oli i amb la resta i la nata liquida i els alls farem una muselina triturant amb el turmix i ho colarem. Ha de quedar una salsa espesseta.
MUNTATGE D’EL PLAT:
Untarem 4 aros grossets amb una mica de mantega, i posarem una capa de patates, una de preparat de peus i botifarra, un altre capa de patates, un altre de preparat i acabarem amb una de patata, hi escamparem la muselina d’alls tendres i ho entrarem al forn prees calfat a 180º fins que sigui ben ros. Servirem molt calent.