AQUI US PRESENTO UNA SERIE DE PLATS ELABORATS TOTALMENT PER MI.
SI TENIU PREDILECCIÓ PER ALGÚN D'ELLS I M'HO FEU SABER, US PUBLICARÉ LA RECEPTE, EN EL COMENTARI DE LA FOTO.GRACIES.
divendres, 22 d’octubre del 2010
Bacallà amb panses, alls tendres, ou dur i reducció de moscatell.
• 8 talls de llom de bacallà( pot ser filet) • 1 manat d’alls tendres • 4 ous durs • 100 gr. de panses • 1 got de moscatell • Oli d’oliva • Sal i pebre • Farina
PREPARACIÓ: Posarem un cassó amb els ous, aigua, sal i un raig de vinagre o llimona al foc, quan arrenqui el bull, li deixarem 10 minuts, retirarem i refredarem sota l’aixeta d’aigua freda , pelarem i reservarem. Posarem les panses amb el moscatell a remullar. Enfarinarem el bacallà i el fregirem en oli calent fins que sigui cuit, el retirarem i el reservarem. Colarem part d’el oli de fregir el bacallà en una paella i fregirem els alls pelats i tallats a trossets regulars, salarem i quan siguin gairebé cuits i tirarem les panses amb el moscatell, deixarem reduir a la meitat, ha de quedar un agredolç, i muntarem el plat.
MUNTATGE D’EL PLAT: Posarem el bacallà en els plats, 1 ou dur tallat per la meitat i salsarem amb els alls i les panses. Servirem molt calent.
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
ResponElimina• 8 talls de llom de bacallà( pot ser filet)
• 1 manat d’alls tendres
• 4 ous durs
• 100 gr. de panses
• 1 got de moscatell
• Oli d’oliva
• Sal i pebre
• Farina
PREPARACIÓ:
Posarem un cassó amb els ous, aigua, sal i un raig de vinagre o llimona al foc, quan arrenqui el bull, li deixarem 10 minuts, retirarem i refredarem sota l’aixeta d’aigua freda , pelarem i reservarem.
Posarem les panses amb el moscatell a remullar.
Enfarinarem el bacallà i el fregirem en oli calent fins que sigui cuit, el retirarem i el reservarem.
Colarem part d’el oli de fregir el bacallà en una paella i fregirem els alls pelats i tallats a trossets regulars, salarem i quan siguin gairebé cuits i tirarem les panses amb el moscatell, deixarem reduir a la meitat, ha de quedar un agredolç, i muntarem el plat.
MUNTATGE D’EL PLAT:
Posarem el bacallà en els plats, 1 ou dur tallat per la meitat i salsarem amb els alls i les panses. Servirem molt calent.