dimarts, 9 de novembre de 2010

Amanida amb foie, poma i maduixes

3 comentaris:

  1. Jo amb quedo amb aquesta! Però quina preciositat de plat! A més a més les fotos dels plats estan molt ben aconseguides!
    Felicitats Montse, per les fotos i per ser tant bona cuniera!

    ResponElimina
  2. Gracies Anna, es molt senzilla, si vols te la publico aquí al comentari.

    ResponElimina
  3. AMANIDA DE FOIE I MADUIXETES DE BOSC
    INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
    • 200 gr. de mi-cuit de foie gras
    • Herbes del canonge
    • 1 poma granny Smith
    • 200 gr. de maduixetes de bosc
    • Pètals de rosa tendres
    VINAGRETA: barregem tots els ingredients i deixem reposar.
    • 150 cc d’oli d’oliva
    • 50 gr. de nous picades
    • 2 c/s • de suc de taronja
    • 2 c/s de salsa de soja
    • 2c/s de cibulet tallat petit
    • 1 c/s de sucre
    REDUCCIÓ DE VINAGRE DE MÒDENA: fer un caramel,desglaçar amb el vinagre,salpebrar, reduir poc a poc, un cop acabada la reducció afegir l’oli.
    • 100cc de vinagre de Mòdena
    • 1 c/s de sucre
    • Sal i pebre
    • Oli d’oliva
    MUNTATGE D’EL PLAT:
    Col•locarem un aro al centre d’el plat, l’omplirem amb les herbes del canonge, la vinagreta, la poma tallada molt petita, i al damunt els encenalls de foie.
    Escamparem les maduixetes i els pètals de rosa i acabarem amb unes pinzellades de reducció de Mòdena i sal Maldo.

    ResponElimina

Xocolater de Taradell

Roses

Flors Premsades

Asturies-2010