divendres, 22 d’octubre de 2010

Bacallà amb panses, alls tendres, ou dur i reducció de moscatell.

1 comentari:

  1. INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

    • 8 talls de llom de bacallà( pot ser filet)
    • 1 manat d’alls tendres
    • 4 ous durs
    • 100 gr. de panses
    • 1 got de moscatell
    • Oli d’oliva
    • Sal i pebre
    • Farina

    PREPARACIÓ:
    Posarem un cassó amb els ous, aigua, sal i un raig de vinagre o llimona al foc, quan arrenqui el bull, li deixarem 10 minuts, retirarem i refredarem sota l’aixeta d’aigua freda , pelarem i reservarem.
    Posarem les panses amb el moscatell a remullar.
    Enfarinarem el bacallà i el fregirem en oli calent fins que sigui cuit, el retirarem i el reservarem.
    Colarem part d’el oli de fregir el bacallà en una paella i fregirem els alls pelats i tallats a trossets regulars, salarem i quan siguin gairebé cuits i tirarem les panses amb el moscatell, deixarem reduir a la meitat, ha de quedar un agredolç, i muntarem el plat.

    MUNTATGE D’EL PLAT:
    Posarem el bacallà en els plats, 1 ou dur tallat per la meitat i salsarem amb els alls i les panses. Servirem molt calent.

    ResponElimina

Xocolater de Taradell

Roses

Flors Premsades

Asturies-2010