dimarts, 7 de setembre de 2010

Mil fulls de patata, peus de porc i botifarra negre,gratinat amb muselin-na d'alls tendres. Bonisimmmmmmm.

2 comentaris:

  1. Pots donar-me la recepta si us plau?

    ResponElimina
  2. MIL FULLS DE PATATES AMB PEU DE PORC I BOTIFARRA NEGRA, GRATINAT AMB MUSELINA D’ALLS TENDRES
    INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

    • 1 kl de patates d’el bufet
    • 2 peus de porc cuits
    • 1 botifarra negra
    • 1 ceba mitjana
    • 1 pebrot vermell escalivat
    • Oli d’oliva, sal i pebre
    Salsa d’alls tendres
    • 4 alls tendres
    • 100 cl de nata liquida
    • Oli de gira-sol
    • Sal

    PREPARACIÓ:
    Pelarem i tallarem les patates amb la mandolina molt fines i les amanirem amb all picat, sal, pebre i oli i les deixarem reposar. Les fregirem amb oli abundant en una paella i a mig fer les traure’m i escorrerem l’ oli i reservarem.
    Mentrestant escalfarem els peus per tal de poder esmicolar-los, trinxarem la botifarra negra i el pebrot tallat petit i ho reservarem.
    En una paella sofregirem la ceba, picada molt petita i quan sigui roseta i afegirem el peu, la botifarra negra i el pebrot, ho deixarem fer uns minuts i rectificarem de sal si cal i ho reservarem.
    Posarem oli de gira-sol en una paella i afegirem els alls tendres pelats i tallats regularment, els deixarem coure poc a poc, no poden quedar rossos, els salarem, escorrerem una mica d’oli i amb la resta i la nata liquida i els alls farem una muselina triturant amb el turmix i ho colarem. Ha de quedar una salsa espesseta.
    MUNTATGE D’EL PLAT:
    Untarem 4 aros grossets amb una mica de mantega, i posarem una capa de patates, una de preparat de peus i botifarra, un altre capa de patates, un altre de preparat i acabarem amb una de patata, hi escamparem la muselina d’alls tendres i ho entrarem al forn prees calfat a 180º fins que sigui ben ros. Servirem molt calent.

    ResponElimina

Xocolater de Taradell

Roses

Flors Premsades

Asturies-2010