tag:blogger.com,1999:blog-5293616194626911768.post8197772405113813062..comments2022-04-01T08:56:41.211-07:00Comments on La Montse i els seus plats: Mil fulls de patata, peus de porc i botifarra negre,gratinat amb muselin-na d'alls tendres. Bonisimmmmmmm.Montse Coromina Solerhttp://www.blogger.com/profile/18427949585857470071noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5293616194626911768.post-86201159804744697152010-12-03T09:52:09.206-08:002010-12-03T09:52:09.206-08:00MIL FULLS DE PATATES AMB PEU DE PORC I BOTIFARRA N...MIL FULLS DE PATATES AMB PEU DE PORC I BOTIFARRA NEGRA, GRATINAT AMB MUSELINA D’ALLS TENDRES<br />INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:<br /> <br />• 1 kl de patates d’el bufet<br />• 2 peus de porc cuits<br />• 1 botifarra negra<br />• 1 ceba mitjana<br />• 1 pebrot vermell escalivat<br />• Oli d’oliva, sal i pebre<br />Salsa d’alls tendres<br />• 4 alls tendres<br />• 100 cl de nata liquida<br />• Oli de gira-sol<br />• Sal<br /> <br />PREPARACIÓ:<br />Pelarem i tallarem les patates amb la mandolina molt fines i les amanirem amb all picat, sal, pebre i oli i les deixarem reposar. Les fregirem amb oli abundant en una paella i a mig fer les traure’m i escorrerem l’ oli i reservarem.<br />Mentrestant escalfarem els peus per tal de poder esmicolar-los, trinxarem la botifarra negra i el pebrot tallat petit i ho reservarem.<br />En una paella sofregirem la ceba, picada molt petita i quan sigui roseta i afegirem el peu, la botifarra negra i el pebrot, ho deixarem fer uns minuts i rectificarem de sal si cal i ho reservarem.<br />Posarem oli de gira-sol en una paella i afegirem els alls tendres pelats i tallats regularment, els deixarem coure poc a poc, no poden quedar rossos, els salarem, escorrerem una mica d’oli i amb la resta i la nata liquida i els alls farem una muselina triturant amb el turmix i ho colarem. Ha de quedar una salsa espesseta.<br />MUNTATGE D’EL PLAT:<br />Untarem 4 aros grossets amb una mica de mantega, i posarem una capa de patates, una de preparat de peus i botifarra, un altre capa de patates, un altre de preparat i acabarem amb una de patata, hi escamparem la muselina d’alls tendres i ho entrarem al forn prees calfat a 180º fins que sigui ben ros. Servirem molt calent.Montse Coromina Solerhttps://www.blogger.com/profile/18427949585857470071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5293616194626911768.post-16066281107264000452010-11-23T08:56:58.493-08:002010-11-23T08:56:58.493-08:00Pots donar-me la recepta si us plau?Pots donar-me la recepta si us plau?judmelhttps://www.blogger.com/profile/06172290061571736485noreply@blogger.com