diumenge, 3 d’abril de 2011

Canalons d'estiu.

3 comentaris:

  1. Hola montse com estas?1
    Aquets plats tenen molt bona pinta
    Em pots passar aquesta recepta dels canelons?
    Sóc la Lluisa de la Resi :)

    ResponElimina
  2. INGREDIENTS PER 20 CANALONS:

    • 2 tomàquets d’amanir
    • 1 enciam llarg mitja
    • 3 ous durs
    • 2oo gr. de tonyina
    • 1 alvocat, 5 filets d’anxova
    • Suc de llimona, olives negres sense pinyol

    • Oli d’oliva ,sal i pebre
    • 1 pot de maionesa
    • 1 cullerada sopera plena de formatge Rocafort
    • Nous
    • 1 paquet de canalons precuits


    PREPARACIÓ:
    Posarem les plaques de canaló a remullar amb aigua freda, uns 30 minuts.
    Per el farcit:
    Escaldarem els tomàquets, pelarem i tallarem a dauets petits.
    Bullirem els ous 10 minuts i picarem la clara i el rovell per separat.
    Tallarem l’enciam a juliana molt fina i trossejarem la tonyina.
    Picarem l’alvocat i regarem amb la llimona, afegirem les anxoves tallades petites.
    Ajuntarem tots els ingredients menys els rovells i amanirem amb sal, pebre i oli.
    Olivada :
    Triturarem amb el tur mix les olives negres i l’oli.
    Salsa:
    Farem una maionesa, afegirem el formatge i triturarem , posarem les nous a trossets, aclarirem amb aigua fins aconseguir una textura lleugera.
    Escamparem els canalons i els pintarem amb olivada i els farcirem amb la preparació, els posarem en una safata, tirarem la salsa per sobre i decorarem amb el rovell d’ou i una pinzellada d’olivada per contrastar

    ResponElimina

Xocolater de Taradell

Roses

Flors Premsades

Asturies-2010